Het allerbelangrijkste vind ik dat de mensen voor wie ik fotografeer blij zijn met de foto’s die ik voor ze maak. Maar daarnaast is een bruidsfotografie award natuurlijk óók een waardering voor mijn werk. Een award krijg je niet zomaar en ik ben super-trots op de erkenning die ik met onderstaande foto’s heb mogen krijgen.

Ik doe bewust alleen mee met de awards waarvan ik vind dat ze onomstreden objectief zijn en waarvan het niveau hoog ligt. In de wereld van trouwfotografie zijn Fearless Photographers en Masters of Dutch Wedding Photography toonaangevend en alom gerespecteerd.

 

fearless-masters-award-teun-bakker-2019

masters-award-teun-bakker-20wat-fotografie-2019-01

masters-award-teun-bakker-20watt-fotografaie-2019-02

First-look-2018-amsterdam-fearless-honorable-mention-resize

First-look-2018-amsterdam-fearless-honorable-mention-resize

Master-award-ronde-28-stukje-20watt-fotografie

Master-award-ronde-28-hand-in-hand-20watt-fotografie

Fearless Photographers

Een Fearless Photographers Award winnen voelt als goud winnen op de Olympische spelen. Trouwfotografen van over de hele wereld sturen elk kwartaal enkele van hun beste foto’s in. Uit de alle ingestuurde foto’s krijgt minder dan 1% een Fearless Award. Elke collectie met winnaars is dan ook met recht het beste & meest spectaculaire werk uit de wereld van trouwfotografie.

Masters of Wedding Photography

Ook bij de Masters of Wedding Photography ligt het niveau erg hoog, maar dan met de focus op trouwfotografie uit Nederland. Net als bij Fearless Photographers worden ook hier alle inzendingen voorgelegd aan een internationale jury van topfotografen. Alleen de foto’s die door een meerderheid van de juryleden worden uitgekozen als, ontvangen een Master Award.