Baby’s & Bolle Buiken

  • Posted on 27th September 2015,
  • written by
Baby’s & Bolle Buiken

De zomer is op z’n eind, meer regendagen, kou in de lucht en dat betekent dat het trouwseizoen langzaam op z’n einde begint te lopen. Maar óók dat ik meer tijd heb voor andere kleinere opdrachten zoals pasgeboren baby’s en mooie bolle buiken!

Voor een mooi bruidspaar vlak bij mij uit de buurt had ik al de trouwreportage en het album verzorgd, en ik vond het dan ook leuk om ook hun pasgeboren spruitje op de foto te mogen zetten. Net als in mijn trouwreportages houdt ik bij newborn-fotografie van zo natuurlijk mogelijke foto’s. Ik zet de kleintjes dan ook op de foto zonder gekke stuntelige poses, zoveel mogelijk bij daglicht en in hun eigen bedje of box. Baby’s laten zich niet sturen en soms is het een kwestie van rustig even afwachten, maar met wat geduld is het resultaat er dan ook naar.

Nu heb ik op het moment van schrijven ook wel een extra connectie met baby’s (en daarmee ook met kinderwagens, de rompertjes-sectie bij de Hema, blije dozen, pret-echo’s, partner-yoga. 0% wijn en al die andere dingen),  want in Januari 2016 worden m’n vriendin en ik zélf voor het eerst papa en mama (Hoera!). M’n lieftallige zwangere meiske begint met 25 weken al een aardige buik te krijgen en ik kan het natuurlijk niet laten om haar ook even voor m’n lens te zetten en met het resultaat te pronken 🙂