Een bedrijfsreportage kan al vanaf 125,- per uur

  • -Uurtarief excl.
  • -Foto’s rechtenvrij te gebruiken
  • -Incl. nabewerking & reiskosten
  • -Snelle aflevering van de foto’s
  • -Flexibele & meedenkende fotograaf

 

Voor een professionele bedrijfsfotograaf ben je bij 20Watt Fotografie aan het juiste adres. Foto’s van de werkvloer, portretten van de werknemers of het vastleggen van een evenement, elke bedrijfsreportage vraagt zo zijn eigen aanpak. Ik begrijp dat foto’s een belangrijk visitekaartje van een bedrijf kunnen zijn, en denk dan ook mee om een passende reportage te kunnen maken.

De foto’s die ik aflever zijn inclusief het recht tot vrij gebruik. Daarnaast hanteer ik een all-in tarief per uur of per dag in plaats van “naar oplage” of “per foto”. Dit vind ik zelf prettig werken en is voor iedereen duidelijk.

Ik kom zelf uit een familie van ondernemers en begrijp dat vertrouwen, goede afspraken en duidelijkheid fijn werken voor zowel een opdrachtgever als mijzelf. Als zelfstandige fotograaf stel ik me dan ook flexibel op en bespreek graag de mogelijkheden voor een bedrijfsreportage. Ook een gecombineerde offerte voor zowel fotografie als videografie behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard tegen een zéér concurrerend tarief.