Ben je op zoek naar een fotograaf die perfect een evenement, feest of concert kan vastleggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik verzorg de fotografie voor elk denkbaar evenement zoals congressen, bedrijfsfeesten, concerten en beurzen. Ook een portret van  personeel is mogelijk. Ik ben beschikbaar voor zowel korte als dagvullende periodes.

Werkwijze

Voorafgaand aan het evenement, maak ik graag een afspraak om de mogelijkheden door te nemen. We kunnen dan het draaiboek van het evenement doornemen, zodat belangrijke momenten niet gemist worden en de foto’s die je van me krijgt ook daadwerkelijk aan je verwachting voldoen.

Tijdens het evenement

Op het evenement zelf probeer ik op de achtergrond aanwezig te zijn, zodat iedereen zo natuurlijk mogelijk op de foto komt. Mocht er speciale tijd ingelast zijn voor portret foto’s, dan geef ik hier en daar een klein beetje sturing voor het beste resultaat. Het maken van een goede en representatieve reportage vraagt om een scherp oog en het juiste materiaal. Veel evenementen vinden plaats in een wat donkere omgeving en hiervoor zijn een camera & lenzen nodig die hiermee om kunnen gaan. Ik maak gebruik van een Pentax camera en lenzen met een zeer hoge lichtopbrengst – perfect voor fotografie bij weinig licht. Ik heb daarnaast altijd een back-up camera bij me.

Na het evenement

Afhankelijk van de tijd dat ik aanwezig ben op het evenement, heb ik enkele honderden foto’ gemaakt. Ik maak hiervan een selectie en kijk deze na op scherpte, kleur en uitsnede. Binnen 1 week stuur ik zowel de selectie als alle andere foto’s naar jullie toe via internet. De foto’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor drukwerk.