Familie Fotografie

Naast bruiloften maak ik ook graag foto’s van je gezin of familie. Mijn fotoshoots duren ongeveer een uur en zijn altijd op een mooie plek in de natuur, want ik heb geen fotostudio. Gelukkig is er overal wel een stukje bos, duin of strand te vinden en ik maak daar dan ook graag gebruik van voor een fotoshoot.

Familie Fotoshoot of Loveshoot

Mijn manier van werken is letterlijk dat we een wandelingetje gaan maken en hier en daar even stoppen om foto’s te maken. Lekker ontspannen, geen stress en zo sta je het leukst op de foto. Lijkt het je leuk om een loveshoot te doen met alleen je partner? Dat kan natuurlijk ook.

Spontane Foto’s

Mijn stijl van fotograferen is spontaan en vrolijk. Ook bij een familie fotoshoot probeer ik deze stijl zoveel mogelijk toe te passen. Bij een familie fotoshoot hoort een klein beetje poseren, maar ik vind de spontaniteit in mijn foto’s essentieel. Ik doe dit door lekker ontspannen bezig te zijn, een praatje te maken, en jullie vooral jezelf te laten zijn. Want dan sta je het leukst op de foto! Ik vind het ook leuk om de spontane “tussendoor” momentjes vast te leggen. 

Werkwijze Familie Fotoshoot

Bij een fotoshoot van je familie of gezin spreken we af op een mooie en goed bereikbare plek. Een fotoshoot duurt ongeveer een uur en binnen die tijd kunnen we groepsfoto’s in verschillende samenstellingen maken. Na de fotoshoot stuur ik dezelfde dag al even een klein voorproefje door. Uit alle foto’s die ik neem kies ik ongeveer 20 foto’s uit en stuur deze nabewerkt en wel naar je door in hoge resolutie. Deze foto’s kun je dan gebruiken om zelf af te laten drukken.