Fearless Photographers

Fearless Photographers

Fearless-logo-small

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joepie! Met gepaste trots kan ik vermelden dat 20Watt Fotografie nu is aangesloten bij “Fearless Photographers“!

Nu hoor ik je denken: Leuke stoere naam, maar wat in hemelsnaam houdt het in om daar lid van te zijn? Dat leg ik natuurlijk graag even uit: Fearless Photographers is een groep van de beste bruidsfotografen in de wereld die niet bang zijn om de grenzen van de professionele trouwreportages te verleggen en zo bruidsparen te verrassen met buitengewone foto’s van hun trouwdag.

Nu betekent dat niet meteen dat ik mezelf als één van de beste fotografen zie, maar dat is ook niet de insteek. Er is namelijk nog zo ontzettend veel te ontdekken en ook ik heb mijn idolen – toevallig ook allemaal lid van deze groep – die keer op keer jaloersmakende foto’s op hun website laten zien. Nieuwe technieken uitproberen, grenzen verleggen, jezelf uit blijven durven dagen, dingen anders doen dan normaal en inspiratie krijgen van anderen – dat is waar het bij Fearless om draait. En in die filosofie kan ik me helemaal vinden.

Elke 3 maanden wordt er binnen deze groep ook een wedstrijd gehouden, waar leden hun beste foto’s in kunnen zenden en een “Fearless Award” mee kunnen winnen – de beste bruidsfoto’s van de beste bruidsfotografen. Heerlijk prestigieus, want winnen betekent dat collega-fotografen je foto als uitzonderlijk beoordelen.

Mijn eerstvolgende uitdaging? Een “Fearless Award” winnen…of twee… 🙂