Ik ben Teun Bakker en ik ben al lange tijd bezig met fotografie. Eerst als een ietwat uit de hand gelopen hobby, maar steeds vaker werd ik door anderen gevraagd om “even” een goede foto te maken met m’n spiegelreflex camera. Van het één kwam het ander en inmiddels ben ik sinds 2013 full-time fotograaf. Wat is er nu leuker dan van je hobby je werk te kunnen maken? Toen ik begon als fotograaf pakte ik nog elke opdracht aan: van newborn-shoots tot zakelijke portretten.
Drie jaar geleden heb ik bewust gekozen om me vooral te richten op journalistieke fotografie. Ongedwongen en spontane foto’s maken én het contact met mensen vind ik heerlijk, en dat is iets wat ik met de fotografie van bruiloften en “day in the life” reportages veel kan doen. Eigen ondernemer zijn en fotograferen geeft me op die manier veel voldoening. M’n eigen tijd indelen, sociale interactie, een stukje (gezonde) concurrentie, m’n creativiteit kwijt kunnen en bezig zijn met wat ik leuk vind is gewoonweg heerlijk!