Als fotograaf gebruik ik een professionele spiegelreflex camera met meerdere lenzen, en heb op locatieteun-bakker-1 altijd een backup camera bij me.  Ik vind het prettig van tevoren de mogelijkheden te overleggen en duidelijke afspraken te maken, maar ben ook flexibel mocht een fotoshoot uitlopen. Ik hanteer een all-in tarief, reken dan ook geen extra kosten voor nabewerking en lever mijn foto’s digitaal bij je af in hoge resolutie.

Voor bruiloften en grotere opdrachten kom ik binnen Noord-Holland vrijblijvend langs om je verwachtingen door te nemen en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit geeft voor zowel jou als mij een stukje vertrouwen en zo weten we beiden waar we aan toe zijn. Woon je verder weg? Dan spreken we in overleg wat af.

Naast fotografie-opdrachten, geef ik ook privé-les aan beginnende fotografen. Helder en rustig informatie overbrengen ligt me goed en ik neem dan ook graag de tijd om je de mogelijkheden van een spiegelreflex camera te laten ontdekken. Op deze manier hoop ik je nog enthousiaster voor fotografie te maken tijdens een privé -cursus.