Wát een toffe bruiloft! Eemnes & Putten zijn een beetje buiten mijn thuisregio, maar ik ben blij ik ‘ja’ heb gezegd om de dag van Annemiek & Paul vast te leggen. Ze gingen trouwen op de boerderij van Annemiek’s ouders en ik wist van tevoren niet helemaal wat me te wachten stond en hoé goed alles geregeld zou zijn. Annemiek’s schoonbroer heeft een evenemetenbureau en dat zag je aan alles af in de organisatie. Een gigantische luxe tent midden in het weiliand met bijbehorende bar en personeel, passende decoraties over het hele terrein, cermonie met strobalen en een prieeltje, een kampeerterreintje voor de gasten van ver en zelfs een toiletwagen was geregeld. En het weer zat nog mee ook, want na een enkele regenbui in de ochtend was het de rest van de dag zomers warm en zwoel.

Na foto’s maken op verschillende plekjes in de buurt, kwam Paul geheel in stijl de ceremonie binnenrijden op een solex. Mooie toespraken van familie en het bruidspaar zelf, verschillende taarten om uit te kiezen, een vrolijk en lekker gek gezelschap en zo rond zonsondergang een topfeest in de tent. Erg geslaagde dag!

Annemiek & Paul over de foto’s: “Teun heeft onze dag geweldig vast gelegd. In het begin heb je nog door dat hij er bij is, maar hij verdwijnt al snel naar de achtergrond. Er zitten ontelbaar mooie spontane foto’s bij en we worden er telkens weer blij van als we terugkijken. Ook naar de aanvullende wensen voor een bedankfoto en slideshow in de avond heeft hij moeiteloos gehoor gegeven.”