Wat een feest! Silvia & Vincent hadden voor elkaar gekregen om midden in het bos tussen Bergen en Schoorl te kunnen gaan trouwen. Op een open stuk – ook wel het “Bokkeweidje” geheten – werd binnen één dag een prachtige plek voor hun bruiloft uit de grond gestampt (Ook leuk: Toen ik klein was ging ik daar elk jaar naar zomerkamp, dus echt jeugd-sentiment!). Festivaltent, BBQ, ceremonie, toiletten, alles op een plek waar normaal eigenlijk geen faciliteiten zijn. De gasten werden geheel in stijl heen- én terug gebracht met een huifkar vanuit Bergen.

Vincent ging in de ochtend eerst naar de Barbier, Silvia ging met haar dochters naar de kapper en daarna zagen ze elkaar pas weer voor het eerst bij de ceremonie. Ze wilden bewust geen foto-sessie, maar juist lekker de dag vieren met vrienden en famili (hoewel ik heb ze samen met hun 4 dochters toch overgehaald om in ieder geval één toffe foto met het gezin te maken. Daarna een fantastisch lekkere BBQ die nog werd uitgeserveerd ook. Trouweninhetbos? Ik ben fan.

Silvia & Vincent over de foto’s:Teun Bakker is de fotograaf die je wilt hebben bij je bruiloft. Prettig in omgang, gezellig maar toch gefocust , aanwezig maar afwezig, heeft plezier in zijn werk en dat straalt hij uit, onze bruiloftsgasten zagen dat hij continue op scherp stond om het perfecte plaatje te schieten ondanks dat hij net een hapje van een taartje nam dus al met al zeer professioneel. En het belangrijkste… prachtige foto’s !”