Amanda & Martijn hadden me al lang van tevoren geboekt voor hun mooie dag op het strand bij Beachclub Citadel, maar Martijn zag ik pas op de dag van hun bruiloft zelf. Tijdens ons ontmoetingsgesprekje had Amanda namelijk niet haar aanstaande meegenomen, maar haar drie beste vriendinnen om te beoordelen of ik wel de juiste persoon was om hun bruiloft in Den Helder te gaan fotograferen.

Gelukkig kwam ik door de keuring en heb ik een heerlijke dag vastgelegd. Eerst héél even bij zowel Martijn als Amanda langsgeweest voor de laatstje stukjes voorbereiding, en daarna snel door naar het Huisduinerkerkje voor de ceremonie. Geen ophaalmoment thuis, maar ze zagen elkaar pas voor het eerst bij het binnenkomen van de kerk en daar heb ik altijd best respect voor, want je voelt bij beiden de (gezonde) spanning als het zover is. En voor mij een eerste keer: Een uil die de ringen kwam aanvliegen (na flink wat aanmoediging). Ik wist al dat er een flink stukje geluk nodig was om het vliegmoment goed én scherp in beeld te krijgen (want die vogels gaan hard!) – en ik ben uiteindelijk best tevreden met het resultaat voor een eerste poging!

Na de cermonie alleen kort even foto’s gemaakt bij de zorgboerderij waar Amanda’s paard stond én in de duinen onderweg naar Beachclub Citadel – want later in de avond hadden we ook bij zonsondergang nog een fotomoment gepland. Bij Beachclub Citadel begon een heerlijk ontspannen middag en avond met fantastich weer. Even groepsfoto’s maken bij de waterkant, taartje eten, borreltje drinken, BBQ aan – gewoon gezellig. Maar de avond ging los met een salsa-workshop, lekker feesten en een erehaag met sterretjes.

Amanda & Martijn over de foto’s: “Hele fijne fotograaf en de foto’s zijn geweldig! Teun denkt goed mee.We hebben onwijs veel complimenten gehad over de foto’s!