Carolien & Daan hebben echt een heerlijke bruiloft gehad op landgoed Beeckestijn en Villa Westend! Hoe kan het ook anders – het weer zat mee, Beeckestijn is een prachtige plek, Daan mocht de champagne sabreren (Hoera, de kurk staat een keer wél op de foto! Geloof me, een wegvliegende kurk is best lastig op een foto te vangen), en een heerlijke groep vrienden en familie die best van een beetje gekkigheid hielden.

Na het diner werd hun trouwdag voortgezet bij Villa Westend met een goede live-band en wederom gevatte speeches & stukjes van vrienden. En zoals altijd geld ook ook hier: Als iedereen zich lekker vermaakt en het duidelijk naar z’n zin heeft, maak ík de leukste foto’s. Een bruiloft naar mijn hart – Bedankt!

Daan & Carolien over de foto’s: Teun heeft de geweldige dag die wij hebben beleefd vertaald in een prachtige rapportage. Het contact was zeer prettig en Teun mengde zich gemakkelijk tussen de familie en gasten. Het resultaat is verbluffend mooi! Bij iedere foto die wij zagen kregen wij een grotere glimlach op ons gezicht. De foto’s zijn spontaan, professioneel en gedetailleerd. Wij zijn heel erg tevreden en blij!