Yvonne & Thomas hadden me eigenlijk niet als eerste geboekt – Die eer was namelijk Yvonne’s zus voorbehouden. Na een enthousiast gesprekje had ze me aangeraden aan Yvonne en zo fotografeer ik dit jaar de bruiloft van beide zussen – hoe tof.

Waar de andere bruiloft druk en met veel kids gaat zijn, hielden Thomas & Yvonne het juist intiem en klein bij Paviljoen Twiske in de buurt van hun woonplaats Amsterdam. Zoals ik graag altijd doe, heb ik eerst een stukje voorbereiding bij Yvonne thuis vastgelegd, en daar was Amber al aan de gang – dezelfde visagiste als van de week ervoor op een andere bruiloft – het is soms een klein wereldje! Rond de middag kwam Thomas haar ophalen en vertrok iedereen naar Paviljoen Twiske in Oostzaan. Na een korte fotosessie verscholen Yvonne & Thomas zich in het drankhok (tsja, je moet wat) terwijl de gastenĀ een plekje zochten voor de ceremonie.

Na een lach en een traan bij de ceremonie werd er de rest van de middag gewoon lekker geborreld. De familie had enkele goede speeches voorbereid en aan het eind van de middag was er nog even tijd voor enkele groepsfoto’s en het boeket gooien. Mijn dag zat er toen op, maar het bruidspaar en hun gasten gingen nog even lekker verder genieten van een diner bij paviljoen Twiske.