Wouter & Lisa zijn echte festival liefhebbers en ze hadden dan ook een passende plek uitgekozen voor hun feest: Het spiksplinternieuwe Podium Victorie in Alkmaar. Hoe tof als je je eigen naam & trouwdatum een week lang op de gevel van Podium Victorie ziet staan als evenement! Maar voor het feest kon beginnen moest er natuurlijk nog van alles gebeuren. Zoals trouwen bijvoorbeeld, en dat deden ze in het Stadhuis van Alkmaar.

Een uur voor de ceremonie zijn we nog even een rondje gaan lopen door de drukke binnenstad. Bij deze een tip: Wie ooit een gebrek aan aandacht voelt, moet eens een trouwjurk aandoen en op een warme zaterdag door een drukke winkelstraat gaan lopen – aandacht gegarandeerd! Na de ceremonie liep het gezelschap naar Italica restobar voor een heerlijk diner. Ik mocht ook mee eten, maar ben tussendoor nog even snel op en neer gefietst naar Podium Victorie, want ik wilde echt even ruim van tevoren de belichting getest hebben aldaar. Waarom? De kleine zaal van Podium Victorie heeft namelijk groene muren en een groen plafond (wie verzint het?). En dat betekent gegarandeerd een groene kleurzweem in elke foto wanneer je een flitser gebruikt, alsof iedereen op het punt staat in de hulk te veranderen. Maar mij krijg je gelukkig niet snel gek en zijn dit soort dingen precies waarom je een professionele fotograaf inhuurt: om ook op plekken met weinig of lastig licht goede en toffe foto’s te hebben van je feest.

Polsbandjes, een festivalposter met het programma, lekkere rockmuziek, nette schoenen uit, sneakers aan en dansen maar! Eerst een erg goed gemaakte video als stukje, en duurde het even voordat iedereen echt de moed had om de dansvloer op te gaan, maar uiteindelijk werd het toch een lekker gek feestje. En de foto’s? Die zijn natuurlijk helemaal tof geworden! Check ze hieronder.

Wouter & Lisa over de foto’s: “Afgelopen 11 mei zijn wij in Alkmaar getrouwd. Wij hadden Teun via het internet gevonden. Na een gezellig introductie gesprek hebben wij 2 dagen erna gelijk besloten om hem in te schakelen voor onze bruiloft! Op de trouwdag nauwelijks opgemerkt wanneer er foto’s werden gemaakt en tijdens de foto sessie met de familie gaf hij precies de juiste instructies voor prachtige foto’s. Binnen 3 dagen na de bruiloft al het eerste voorproefje en alle foto’s binnen 2 weken! De foto’s geven het perfecte beeld van onze perfecte dag. We hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze! Super bedankt!”