De bruiloft van Lonneke & Ralph begin oktober was niet mijn allerlaatste van dit jaar, maar wél de afsluiter van het drukke hoogseizoen. En wat voor één! Lonneke had zich een super-toffe zwarte bruidsjurk aangemeten en die stond haar simpelweg gewoon fantastisch. Ralph ging ook in stijl met knalpaarse schoenen, en kwam Lonneke ophalen in een stoere oude Mustang.

Het hele plaatje klopte gewoon, ook de trouwlocatie: De Fabrique in Maarssen.  Een lekker rauwe industriele locatie aan de rand van Utrecht. Lonneke & Ralph hadden me al laten weten dat ze wel van een feestje houden, en dat het feest dan ook de hoofdrol zou spelen op hun bruiloft. Op een enkele foto in het hotel na dan ook geen foto-sessie, geen groepsfoto’s, maar direct na de avondceremonie echt een knalfeest. En wat mij betreft is deze feestbruiloft helemaal geslaagd!

Lonneke & Ralph over de foto’s: “Wauw, wauw, wauw! Dat is het enige wat we zeiden bij alle 330 foto’s die we van Teun kregen, 2 weken na de bruiloft! We wilde spontane foto’s die onze bruiloft perfect vast zouden leggen en dat is gelukt. Doordat we alleen een avond programma hadden en deze vooral uit een feest bestond wilde we ook foto’s die hier bij paste, nou die hebben we! Mijn moeder vroeg nadat ze kennis had gemaakt met de fotograaf “kennen jullie hem al lang? Is hij een vriend?”, dat zegt denk ik genoeg over de manier waarop Teun zich aanpast binnen de groep. Hij was er wel maar toch ook weer niet. Hielp waar nodig met een hand of een tip en maakte onze dag helemaal compleet. Alle momenten die op foto moeten staan, staan erop! Nogmaals onwijs bedankt en we weten je voor een volgend feest zeker te vinden!”