Robin & Katinka hadden een bruiloft in gedachten die mij écht ontzettend tof leek, en ik ben dan ook blij dat ik hun mooie dag vast mocht leggen! Ze hadden boerderij Leeuwendaal vlakbij Purmerend een weekend lang volledig afgehuurd. Met hulp van familie en vrienden werd boerderij Leeuwendaal omgetoverd tot een mini-festival. De voorbereiding was in de oude boerderij zelf, borrelen met verse pizza & tapas langs de waterkant, ceremonie in het weiland, knalfeest in een schuur, aan alles was gedacht. Omdat Katinka in verwachting was van een kleintje, was er óók nog een “gender reveal” moment.

Iedereen had het zichtbaar dik naar z’n zin en dát maakt een bruiloft extra-leuk om vast te leggen! Een dag vol gezelligheid, een lach en een traan (van blijdschap!), een brass-band die iedereen lopend begeleidde van de ceremonie in het weiland naar het feest in de schuur, en een lange zwoele avond. Met een perfect ondergaand zonnetje hebben we ook nog even gebruik kunnen maken van het bijbehorende mooie avondlicht voor foto’s.

Robin & Katinka over de foto’s: “De foto’s die Teun op onze bruiloft heeft gemaakt zijn prachtig. We kregen al snel een voorproefje met foto’s en binnen 4 weken de rest. Teun is heel erg aardig en stelt je snel op je gemak. Zo was de fotoshoot een feestje op zich. Ook is hij als persoon prettig om erbij te hebben. Maakt makkelijk een praatje, je hebt niet echt door dat hij foto’s aan het maken is.  We kregen ook veel leuke reacties van gasten die onze fotograaf zo goed vonden. Al met al dik 5 sterren waard!