Eindelijk een keer voor een bruiloft naar Gasterij Nieuw Westert in Egmond! Inmiddels ben ik bij vrijwel alle trouwlocaties in de regio wel eens geweest voor een bruiloft – behalve bij Nieuw Westert, al kende ik het al wel privé. Maar eerst even naar Schagen, want daar begon de trouwdag van Carolien & Roland. En Carolien bleek haar voorbereiding samen met een hele groep vriendinnen te doen – een gezellige boel!

Bij Gasterij Nieuw Westert kun je prachtig wandelen in de duinen er omheen, en met prachtig weer hebben we daar dan ook goed gebruik van gemaakt voor de foto-sessie. Na een korte first look met Carolien’s vader was het tijd voor de ceremonie. Ik vind het altijd weer heerlijk om te zien wanneer twee mensen zó intens laten blijken dat ze helemaal voor elkaar hebben gekozen, en niets liever willen dan het bevestigen door te gaan trouwen.

In de boomgaard van Nieuw Westert werd er lekker geborreld, geproost en geprobeerd de wespen bij de taart weg te houden. Het stukje achter de boerderij leende zich daarna prima voor een heerlijk diner met lieve woorden van familie en vrienden en daarna was het tijd voor feest met…de Hans Dulfer band! En wow, die weten er een feestje van te maken. Naast Hans Dulfer zelf met z’n saxofoon, bestaat het gezelschap ook uit een MC en breakdancer en die wisten heel goed het publiek op te zwepen.

Carolien & Roland over de foto’s: “Wat zijn wij blij dat we voor Teun hebben gekozen. Teun is alles wat je wilt van een fotograaf. Enthousiast, betrokken, zorgvuldig, flexibel, creatief, professioneel én niet onbelangrijk, hij maakt de meest mooie foto’s! Van alle momenten, bewust en onbewust, waardoor je een compleet plaatje krijgt van de hele dag. Bedankt!”