Henny & Krijn wilden met een festival-achtige dag hun bruiloft vieren met alle vrienden, familie en collega’s. Ze hoefden geen foto-sessie van hun twee of van de voorbereiding; zelfs de ceremonie was van ondergeschikt de rest van de dag en ze wilden gewoon iemand die lekker meedeed en alles op een zo spontaan mogelijke manier vast zou leggen. Nou, dat past helemaal in mijn straatje en wát een geslaagde dag was het – vrijwel de hele dag een fel brandende zonnetje, dus het was soms echt zweten geblazen.

De Feelgood Tent in de Laage Vuursche is echt een ideale plek voor zo’n festival bruiloft en ze hadden daarbij van alles en nog wat geregeld qua vermaak. Pijl en boog schieten, Twister, een waarzegster, koffie-kar, smoothie-bar, pizza-bakker, ijsco-wagen, hangmatten, zitzakken, een kampvuurtje, live-painting van Marieke Bekke (die kende ik al van een eerdere bruiloft!) en ‘s avonds bij het feest – naast een DJ – ook een saxofonist. Ik heb zelf ook een heerlijke dag mee mogen maken en hun eigen woorden onderstaand spreken ook vrijwel voor zich.

Henny & Krijn over de foto’s: “Voor ons huwelijk waren we op zoek naar een fotograaf die de sfeer van de dag voor ons zou kunnen vangen in spontane momenten. Al googlend met deze steekwoorden kwamen we bij Teun terecht. Al bij de eerste kennismaking hadden we alle vertrouwen dat Teun precies begreep wat wij voor ogen hadden en kijkend naar voorbeelden van zijn werk wisten we dat we niet verder hoefden te zoeken. We hadden een fantastische trouwdag! En Teun heeft dit weten te vangen in prachtige foto’s! Hoe hij het heeft gedaan weet ik niet, want ik heb hem bijna niet opgemerkt, maar alle belangrijke, lieve, grappige en ontroerende momenten heeft hij vastgelegd. En bij elke foto voel je de sfeer van die dag! Teun is een ontzettend sympathieke fotograaf die heel goed is in wat hij doet: onopvallend prettig aanwezig zijn en supermooie foto’s maken!”