Iris & Marco gingen trouwen bij Fort Resort Beemster en dat vind ik altijd een toffe plek. Ik ga er elk jaar wel eens heen voor een dagje relaxen in de Sauna, maar de vestingwal met binnenpleintje is ook een mooie setting voor een bruiloft. Samen met de videografen van BlijDatZijWij heb ik een heerlijke dag vast mogen leggen!

Rustig thuis begonnen met de familie en vriendinnen van Iris tijdens tijdens haar voorbereiding. Rond de middag kwam Marco haar ophalen en was de rest van de dag bij Fort Resort Beemster met een heerlijk zonnetje erbij. Eerst wat foto’s maken, even opfrissen en toen buiten trouwen onder de parasols. Daarna werd er lekker geborreld in de zon, maar tijdens het dinner en de stukjes kwam plots de regen met bakken uit de hemel. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken: het feest in de avond – met knotsgekke stukjes – was binnen gepland.

Iris & Marco over de foto’s: Wij hebben Teun gekozen als fotograaf voor onze bruiloft en hebben absoluut geen spijt. Bij het eerste gesprek klikte het meteen en voelde het goed. Wij zijn niet zo van het poseren en wilden graag een fotograaf die vooral de sfeer en spontane momenten goed vastlegt. Dat kan hij als de beste! We hebben een prachtige serie foto’s van alle denkbare momenten van de dag. Maar ook van momenten die wij niet hebben meegemaakt of gewoon niet hebben gezien. De gasten waren erg te spreken over Teun en vonden hem een hele prettige en relaxte fotograaf. Ook wij hebben dit zo ervaren, hij mengt zit heel goed tussen de gasten zodat je hem niet niet de hele tijd ziet. Goed voorbereid, hij weet precies wat hij doet, we zijn heel erg blij met onze keuze voor Teun”