Robert & Karin hadden me gevonden via vrienden waarvan ik de bruiloft in 2015 had vastgelegd. Ze voelden zich toen nog een klein beetje schuldig, want hun huis werd tijdens die bruiloft nét in de stijgers gezet voor een verbouwing. En dat betekende creatieve hoeken kiezen tijdens het ophaalmoment bij de voordeur ten einde de stijgers niet te prominent in beeld te krijgen. Het is ze vergeven, want hun bruiloft was super-leuk.

Eerst bij Karin thuis haar voorbereiding vastgelegd gevolgd door de fotoshoot op de Hilversumse hei. Daarna een auto-ritje naar het strand van Zandvoort, want de rest van de dag was gepland in Beachclub 5. Tijdens het dinner had Karin’s vader als verrassing een huwelijks-ABC’tje gepland – nu vinden sommige mensen dit wat oubollig, maar deze was echt ge-wel-dig: Scherp, grappig, en met een eind waarbij alle gasten een nummer mee zongen en ook ík met een brok in m’n keel stond. Karin zelf ontpopte zich nog als een verdienstelijke zangeres toen ze Robert tijdens het feest verraste met een ingestudeerd nummer van Adéle. Topdag.

Robert & Karin over de foto’s: “Teun, wat een mooi mens en een vakman! Wat voor ons de doorslag gaf, is dat Teun niets in scene zet, maar juist de momenten fotografeert zoals ze zijn. Spontaan. En dat zie je terug in de foto’s die daardoor een puur karakter hebben. Teun is er wel, maar ook weer niet ;-). Precies zoals wij het fijn vinden. M.a.w. hij is er om zijn vak goed uit te oefenen, maar doet dat zo onopvallend dat je hem ook weer niet opmerkt in het geheel. Teun bespreekt van tevoren goed wat de wensen zijn en of hij daaraan kan voldoen, is op tijd, heeft humor, is flexibel. Een aanrader! Teun bedankt!”