Lotte en Robert gingen midden in de winter trouwen en hadden als plek voor hun bruiloft Kasteel Hooge Vuursche uitgekozen. Ze hadden geen betere dag uit kunnen kiezen: Namelijk de enige dag deze winter dat het hele land werd bedekt onder een dikke laag sneeuw! Dat maakte het wel wat lastig voor de foto-sessie want het was bitterkoud. Maar uiteindelijk mocht dat de pret niet drukken. We hebben gewoon wat sneller dan gebruikelijk foto’s gemaakt tussen de dwarrelende sneeuwvlokken door.

Binnen was het gelukkig lekker warm en na rondje een koffie en thee wachtte alle gasten het bruidspaar op toen ze aan kwamen rijden.¬†Een lach en een traan tijdens de ceremonie, een heerlijk dinner met mooie woorden van vrienden en familie, bruidstaart toe en als afsluiter een knalfeest! En aan het einde van de avond reed ik heeeeel rustig en voorzichtig over besneeuwde wegen weer naar huis…

Lotte & Robert over de foto’s: “Bedankt voor je fantastische bijdrage aan onze bruiloft. Niet alleen omdat je prachtige natuurlijke foto’s hebt gemaakt, maar ook omdat je een heel fijn persoon was om mee te werken en erbij te hebben. Nogmaals: we zijn je heel dankbaar! Ook vrienden en familie maakten later nog complimenten en hebben je als zeer professioneel, beleefd en super aardig ervaren.”