Ik vind het altijd een leuke referentie als je door vrienden van vrienden geboekt wordt! Zo ook dit dit geval – Hans & Jacoline gingen trouwen bij Landgoed Groenendaal in Heemskerk en ik mocht hun dag van voorbereiding tot feest vastleggen.

In de ochtend kwamen er een paar flinke buien voorbij, wat foto’s maken in het bos rondom Groendaal wat bemoeilijkte. De ruimte rondom de toegangspoort van het hek was namelijk veranderd in één grote modderpoel en daarmee erg trouwjurk-onvriendelijk. Gelukkig waren de openbare vuilnisbakken net van grote plastic zakken voorzien en die brachten uitkomst. Naast vrienden en familie was ook de klas van Jacoline uitgenodigd en iedereen stond het bruidspaar op te wachten bij de ingang van het landgoed.

Buiten trouwen was vanwege het weer helaas geen optie, maar dat mocht de pret niet drukken want ook binnen was alles piekfijn geregeld. Cupcakes & limonade voor de kids, amusus op het gazon tijdens een droog moment, leuke speeches van de ouders en originele stukjes (Wat dacht je van tientallen gevouwen papieren vliegtuigjes die op een afgesproken moment tegelijkertijd naar het bruidspaar werden gegooid? Chaos!). De avond was echt een topfeest waar ik ietsje langer dan normaal ben gebleven om zo ook even een nieuwe lens & flitstechniek uit te proberen. Op die manier heb ik nog een paar extra leuke momenten kunnen meepakken ook!