Weer een erg leuke dag gefotografeerd op Landgoed Waterland! Ik kom er vrijwel elk jaar wel een keer voor een bruiloft en de ligging is gewoon prachtig. De andere keren was de ceremonie binnen, maar deze keer zat het weer mee en begon de zon te schijnen precies aan het begin van de buitenceremonie. Daarvoor hadden we al even foto’s gemaakt rondom het Landgoed zelf, maar ook ernaast bij Beeckestijn, om zo de aankomende gasten even te kunnen ontlopen.

Annemarie Bruning was degene die de ceremonie aan elkaar praatte (wie wel eens Hart van Nederland kijkt herkent haar meteen!) en ook de familie uit het publiek erg leuk betrok in haar verhaal. Aan het einde van de ceremonie hadden Radboud & Paula nog een verrassing – ze verwachten een kleintje en maakten daar ter plekke bekend of het een jongen of meisje zou worden – met heerlijk uitbundige reacties van de aanstaande opa’s en oma’s als gevolg. Een ontspannen dinner volgde waar vrienden en familie allemaal kort even een anekdote vertelde. En daarna was het natuurlijk feest met live-muziek!

Paula & Radboud over de foto’s:“Dankzij Teun hebben wij een fantastisch trouwalbum, waarmee wij met veel plezier onze trouwdag de rest van ons leven opnieuw kunnen herbeleven! Teun heeft alle mooie momenten van de dag vastgelegd, zonder dat ook maar iemand door had dat hij in de buurt was. Drie dagen na de bruiloft kregen we al het eerste voorproefje en dit maakte het nagenieten alleen maar leuker. Zowel voor als na deze eerste selectie, ontvingen wij al veel complimenten van onze gasten over Teun. Hij heeft met het ons maat gemaakte trouwalbum prachtig vakmanschap geleverd en het album zelfs persoonlijk bij ons thuis afgeleverd! Wij zijn super trots en blij met het resultaat! Naast de foto’s was zowel zijn communicatie als documentatie vooraf ook erg prettig, snel en duidelijk. Het is dat wij maar 1 keer in ons leven trouwen, anders hadden we Teun zeker weten weer gebeld.”