Ik zag al een tijdje uit naar de bruiloft van Sharon & Martijn. Waarom? Ik had eerder al het vrijgezellenfeest én de bruiloft van een vriendin van Sharon gefotografeerd – ze hadden me dus al in actie gezien en wilden dan ook per se míj hebben als fotograaf. Daarnaast was het feest voor hun erg belangrijk en hadden ze met de Gasfabriek in Alkmaar een lekker rauwe en toffe lokatie uitgekozen die ik een warm hard toedraag. Nog een bonuspuntje: De Gasfabriek kan ik vanuit m’n dakraam bijna zien, en dat betekent gewoon lekker op de fiets.

Maar eerst moest er natuurlijk nog even getrouwd worden! Bij beiden in de ochtend even langsgeweest om een stukje voorbereiding vast te leggen – en zoals bij elke bruiloft gaat er altijd wel iets mis. In dit geval was het de anti-diefstal-magneet die nog op Martijn’s jasje zat (Gelukkig was er tijd genoeg om langs de winkel te gaan om ‘m te laten verwijderen). Daarna lekker ontspannne foto’s gaan maken in de binnenstad van Alkmaar. Zoals ik het vaak doe ook nu weer gewoon met z’n 3en een rondje gelopen om te kijken wat we tegenkwamen en wat voor momenten zich voor deden. Daarna was het tijd voor de ceremonie in het “verborgen kerkje” oftwel de Remonstrantenkerk – een prachtig verscholen kerkje in de binnenstad.

En toen door naar de Gasfabriek – een redelijk nieuw initiatief in Alkmaar en wat mij betreft een aanwinst voor de stad. Ik vind het een toffe en inspirerende plek (binnen én buiten) met lekker eten én een vriendengroep die he-le-maal los ging op het feest. Ik ben dan ook wat langer gebleven dan ik normaal doe, want de gekkigheid hield niet op! Gewoonweg heerlijk om daar bij te mogen zijn!

Sharon & Martijn over de foto’s: “Teun heeft door zijn foto’s onze dag perfect vastgelegd! Alle emoties en speciale momenten zijn zichtbaar. Een fotograaf die zijn vak echt verstaat en een toegevoegde waarde is op zo’n mooie dag! De foto’s zijn niet standaard en hij krijgt alle gekke, mooie, ontroerende momenten op beeld. ”