Met een bruiloft in de herfst moet je rekening houden met regen. En zo was het precies op de dag dat Eefje & Jorrit gingen trouwen in het stadhuis van Haarlem. Koud, grijze lucht en nat (gelukkig kunnen mijn camera’s best wat hebben qua nattigheid en maak ik me daar niet druk om). Er waren hier en daar wel momenten dat het even droog was, en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt voor de groepsfoto’s en de foto’s van hun samen met “Vriend”. Want dat was hun hond die met recht eregast op de bruiloft was en overal mee naar toe werd genomen.

Ik was al op tijd bij Eefje voor een klein stukje van haar voorbereiding. Daarna ben ik ook even naar Jorrit gelopen om de hoek – die zat nog rustig te ontbijten en zijn voorbereiding duurde daarom wat langer dan gepland. Maar dat maakt niet uit: Ik vind dat er op je trouwdag maar één regel moet zijn: precies doen hoe je het zelf fijn vind! Het aantrekken van Eefje’s zelfgemaakte jurk heb ik daarom gemist, maar ook dat was geen probleem. Eenmaal onderweg naar het stadhuis in Haarlem begon de regen past écht met bakken uit de lucht te vallen, en kwamen de paraplu’s goed van pas! Na een mooie ceremonie vertrok iedereen naar de Olmenhorst in Lisse en daar hebben nog even van een droog moment gebruik gemaakt om – met regenlaarzen aan – kort wat foto’s te maken tussen de schapen en in de perenboomgaard. Taart, borrelen, een heerlijk volledig veganistisch dinner,  gezelligheid alom en toen was het tijd voor een feestje!

Eefje & Jorrit over de foto’s: Teun is ontzettend vriendelijk en de communicatie liep dan ook heel soepel. Op de dag van de bruiloft was hij heel enthousiast; hij is eerder gekomen en later weggegaan dan de afgesproken tijd. Hij was onopvallend, maar heeft toch alle mooie momenten vast weten te leggen. Hij heeft perfect geluisterd naar onze wensen voor de foto’s. Uiteindelijk hebben we dan ook práchtige foto’s gekregen. We kunnen hem aan ieder bruidspaar aanraden!”