Je trouwfoto’s verdienen natuurlijk een prachtig album als blijvende herinnering aan jullie mooie dag.  Ik lever handgemaakte kwaliteits-albums in leer of linnen met een tijdloze en strakke uitstraling. Ik houd van een modern en strak ontwerp en geef bewust sommige foto’s de ruimte om ze goed tot hun recht te laten komen.

Mijn albums worden gedrukt op speciaal superdik papier en zijn met de hand ingebonden op een manier dat de bladen helemaal vlak liggen – op deze manier kan een foto ook over twee pagina’s worden afgedrukt. Om het trouwalbum extra te beschermen is een luxe opbergdoos ook mogelijk.

 

Werkwijze Trouwalbums

 

Bij élke bruiloft van 8 uur of langer lever ik een stijlvol trouwalbum van 15x15cm. Wil je liever een groter of luxer album, meer pagina’s of ook een opbergdoos, dan is dat natuurlijk mogelijk. Je hebt ook zelf invloed op welke foto’s uit de reportage in het album komen. Als je een keuze hebt gemaakt en de foto’s naar me hebt doorgestuurd, ga ik aan de slag en maak ik een digitaal opgemaakt voorbeeld waar je feedback op kunt geven.

Eventuele wijzigingen verwerk ik in het ontwerp en stuur de aangepaste versie weer ter controle naar je door. Na goedkeuring en het voldoen van de factuur maak ik het album-ontwerp definitief en stuur deze door naar mijn album-maker. Deze hanteert een levertijd van ongeveer 5 weken. Zodra het trouwalbum klaar is, wordt deze goed ingepakt en aangetekend naar je toegestuurd.

 

Wil je langskomen om te kijken (en voelen!) hoe zo’n luxe handgemaakt trouwalbum er nu uitziet, dan nodig ik je van harte uit bij mij thuis in Alkmaar. Neem even contact op om een afspraak te maken.