Je trouwfoto’s verdienen een prachtig trouwalbum als blijvende herinnering aan jullie mooie dag. Ik lever handgemaakte kwaliteits-albums in leer of linnen met een tijdloze en strakke uitstraling. Ik houd van een modern en strak ontwerp en geef bewust sommige foto’s de ruimte om ze goed tot hun recht te laten komen.

Mijn trouwalbums worden gedrukt op speciaal superdik papier en zijn met de hand ingebonden. De bladen zijn “lay-flat”, wat betekent dat ze helemaal vlak liggen, zodat foto’s ook mooi over twee pagina’s kunnen worden afgedrukt. Extra pagina’s, een naamstempel, een opbergdoos, ouderalbums of andere materialen zijn ook mogelijk.

 

Werkwijze Trouwalbums

Wil je langskomen om te kijken (en voelen!) hoe zo’n luxe handgemaakt trouwalbum er nu uitziet, dan nodig ik je van harte uit bij mij thuis in Alkmaar. Neem even contact op om een afspraak te maken.