Je trouwfoto’s verdienen een prachtig trouwalbum als blijvende herinnering aan jullie mooie dag. Ik lever handgemaakte kwaliteits-albums in leer of linnen met een tijdloze en strakke uitstraling. Ik houd van een modern en strak ontwerp en geef bewust sommige foto’s de ruimte om ze goed tot hun recht te laten komen.

Mijn trouwalbums worden gedrukt op speciaal superdik papier en zijn met de hand ingebonden. De bladen zijn “lay-flat”, wat betekent dat ze helemaal vlak liggen, zodat foto’s ook mooi over twee pagina’s kunnen worden afgedrukt. Extra pagina’s, een naamstempel, een opbergdoos, ouderalbums of andere materialen zijn ook mogelijk.

 

Werkwijze Trouwalbums

Bij élke bruiloft lever ik een stijlvol trouwalbum. Uiteraard kun je een album naar hartewens aanpassen en je kunt ook zelf de foto’s uitkiezen. Met je foto-selectie maak ik een digitaal opgemaakte layout. Hierop kun je feedback geven en eventuele wijzigingen verwerk ik weer in het album ontwerp tot het album helemaal naar je wens is.Wanneer het ontwerp van het album helemaal naar wens is, stuur ik deze door naar mijn album-maker. Vanaf dát moment is de levertijd ongeveer 6 weken.

Zodra ik het trouwalbum binnen heb, controleer ik hem zelf nog een laatste keer en stuur hem dan goed verpakt naar je door of kom ‘m persoonlijk langsbrengen. De meerprijs van een luxe trouwalbum is afhankelijk van de grootte, de hoeveelheid pagina’s en eventuele extra opties. Gemiddeld zijn de kosten van een luxe album ongeveer 500 á 600 euro. Na je bruiloft stuur ik je een handig document waarin alle opties, prijzen en het bestelproces in staan. 

Wil je langskomen om te kijken (en voelen!) hoe zo’n luxe handgemaakt trouwalbum er nu uitziet, dan nodig ik je van harte uit bij mij thuis in Alkmaar. Neem even contact op om een afspraak te maken.