Je trouwfoto’s verdienen natuurlijk een prachtig trouwalbum als blijvende herinnering aan jullie mooie dag. Ik lever handgemaakte kwaliteits-albums in leer of linnen met een tijdloze en strakke uitstraling. Ik houd van een modern en strak ontwerp en geef bewust sommige foto’s de ruimte om ze goed tot hun recht te laten komen.

Mijn albums worden gedrukt op speciaal superdik papier en zijn met de hand ingebonden op een lay-flat manier dat de bladen helemaal vlak liggen – op deze manier kan een foto ook over twee pagina’s worden afgedrukt. Extra pagina’s, Een naamstempel, opbergdoos, ouderalbums of andere materialen zijn uiteraard ook mogelijk.

 

Werkwijze & Prijzen

Wil je langskomen om te kijken (en voelen!) hoe zo’n luxe handgemaakt trouwalbum er nu uitziet, dan nodig ik je van harte uit bij mij thuis in Alkmaar. Neem even contact op om een afspraak te maken.