Zwangerschaps Fotografie

Ben je in verwachting van een kleintje en wil je dat mooi laten vastleggen in een zwangerschapsreportage? Ik leg deze bijzondere periode graag voor je vast. Bij mij ben je aan het goede adres voor een ongedwongen en spontane fotosessie. Een zwangerschapsshoot doe ik graag op een mooie plek buiten in de natuur óf bij je thuis.

Alleen of samen met je partner

Wanneer je 32-34 weken zwanger bent is het beste moment om een zwangerschaps fotoshoot in te plannen, want dan is je buik goed zichtbaar en mooi van vorm. Het kan leuk zijn om de fotoshoot sámen met je partner of eventuele broertjes of zusjes te doen, want ook voor hun is het een ontzettend speciale tijd.

Ontspannen op de foto

Ik vind het belangrijk om een zwangerschapsshoot zo ontspannen en ongedwongen te laten zijn. We lopen rustig een rondje op de plek die ik of jullie uitgekozen hebben en proberen zonder haast dingen uit. Ik geef hierbij een klein beetje sturing en tips, maar spontaniteit in de foto’s is voor mij het allerbelangrijkst. Zo gaan jullie het mooist op de foto!

Werkwijze

Na de fotoshoot maak ik uit alle genomen foto’s een selectie van ongeveer 20 foto’s. Binnen drie dagen stuur ik al een klein voorproefje door. De volledige reportage heb ik binnen een week klaar. Mijn thuisregio is Alkmaar / Haarlem, maar woon je verder weg en wil je ook graag een zwangerschaps fotoshoot? Neem even contact op voor de mogelijkheden.